Nightingale House

Located in Surrey, Nightingale Walk introduces a modern glazed extension to a classic town house, expanding the living and dining area into an open-plan space that evokes a welcoming and cosy ambiance.
Project: 33 Nightingale Walk
Client: Private Client - Residential
Date: 2021
Location: Windsor, Surrey
Size: -m2

Unobstructed views out to the garden area

Using large panes of glass to craft the structure of the rear extension, the design seamlessly integrates unobstructed views out to the garden area, blurring the boundary between indoor and outdoor space.

Exposed beam

Adding contrast to the lightness of the glazing used on the rear extension, a large steel beam is left exposed externally defining the structure of the addition.

Review
I would highly recommend using their reliable and professional services for your architectural needs
I have worked with Christopher David Design for the past couple of years, i would highly recommend using their reliable and professional services for your architectural needs, Christopher and his team are always dedicated to producing high quality drawing packages for their clients.
Get in Touch...
We can help bring your project to life. Please leave us a message with project details, and we'll contact you to schedule a free consultation.
Schedule A Call or message us below:

    Email
    Name
    Phone
    Project description

    More Projects

    Lime Grove House

    A full renovation and rear extension of a period flat situated in Shepherds Bush. Working closely with our clients to establish a brief, the project carried out full architectural services to transform the property into a beautiful home suitable for a growing family.

    Ascot House

    Situated behind the infamous Ascot race course, the project included architectural services to include a sympathetic extension that carefully slots in with the existing property to improve the overall look of the rear of the home.