Heathfield House

Tucked away in the charming village of Arkley in Hertfordshire, Barnet Lodge involved a complete interior redesign of a pre-fabricated mock-Tudor style property. The project entails a full refurbishment and reconfiguration of the ground floor plan to optimise available space in the property. The result is a design that lends itself to modern living, achieving an elegant and refined home tailored to accommodate a growing young family.
Project: Barnet Lodge
Client: Private Client - Residential
Date: 2021
Location: Barnet
Size: -m2

Contemporary Detailing

The remodel provided the opportunity to implement some much-needed contemporary detailing including bespoke joinery and finishes, complemented with a soothing colour scheme used throughout the interiors. The combination of light and dark tones achieves both a luxurious and relaxed family home.

Review
Looking forward to the future projects!
We work with Christopher and his team on our projects - great communicator, lovely to talk to and explaining the process and always delivers on time. Looking forward to the future projects!

Maximising Space

Reconfiguring the existing ground floor plan and removing an over-sized fireplace unlocked the opportunity to maximise space. A beautiful open-plan living, kitchen and dining space has been achieved, complete with bespoke joinery and soft furnishings with views looking out the luscious rear garden space.

Get in Touch...
We can help bring your project to life. Please leave us a message with project details, and we'll contact you to schedule a free consultation.
Schedule A Call or message us below:

    Email
    Name
    Phone
    Project description

    More Projects

    Lime Grove House

    A full renovation and rear extension of a period flat situated in Shepherds Bush. Working closely with our clients to establish a brief, the project carried out full architectural services to transform the property into a beautiful home suitable for a growing family.

    Heathview Gardens

    A light-filled renovation transforms this family-home in Putney with a rear and side extension creating a series of cohesive living spaces including a games and pool room, defined by full-height glazing looking out to the wide patio and garden views beyond.